Acasă

 

Acasă

Obiectivele generale ale terapiei la domiciliu a pacienților cu afecțiuni respiratorii sunt prelungirea vieții, scăderea mortalității, îmbunătățirea funcțiilor vitale și calității vieții, sporirea independenței pacientului, încurajarea comportamentelor de sănătate pozitive, promovarea creșterii și dezvoltării optime în cazul copiilor cu boli pulmonare. Pentru pacienții cu boli terminale, obiectivele terapiei respiratorii la domiciliu sunt asigurarea confortul fizic și psihologic într-un mediu familial.

Asociația Pacienților cu Terapie Respiratorie la Domiciliu este o persoană juridică de drept privat, non-profit, constituită în baza O.G. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, având scopul principal de a milita pentru un parteneriat între pacienți, personalul medical și autorități pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților cu tulburări respiratorii care necesită asistență specifică la domiciliu.

Suntem o organizație non-guvernamentală, apolitică, cu caracter social-umanitar, medical și științific formată din pacienți cu tulburări respiratorii care necesită terapie la domiciliu, rude sau aparținători ai acestora, voluntari și personal medical de specialitate.

 

 

Asociatia Pacientilor cu Terapie Respiratorie la Domiciliu - www.respiracasa.ro